9 de diciembre de 2008

Antivirus per als mac

Seguint amb el meu post del 25 de novembre titulat "Qui diu que no hi ha virus per Mac?", avui he llegit a The Register que Mac ha recomenat, per primer cop, que els seus usuaris facin servir antivirus. És més, l'empresa ha recomenat fer servir més d'un antivirus. Segons declara un portaveu d'Apple, "Apple recomana la utilització de diversos antivirus perque d'aquesta manera els programadors de virus hagin de superar més d'una barrera, la qual cosa fa que els procés de creació del virus sigui molt més complicat". 
De tota manera, cal dir que la utilització de diversos antidirus podria fer que el sistema operatiu es veiés afectat. Així doncs, la millor solució que es proposa és utilitzar un antivirus i el firewall, i preocupar-se de tenir-ho sempre ben actualitzat. 
Finalment, podem destacar algunes de les marques que Apple recomana com a antivirus pels Mac. Aquests serien Intego VirusBarrier, Symantec Norton 11 for Macintosh, i McAfee VirusScan for Mac. De tota manera, també poder utilitzar AVG per Mac de manera gratuita.  

No hay comentarios: