21 de octubre de 2008

I els beneficis de Yahoo! segueixen baixant...

En la meva opinió, Yahoo! no podria haver fet res millor que acceptar l' oferta de compra per part de Microsoft. Per que com que no va acceptar, els beneficis de l'empresa segueixen una línia decreixent que sembla no tenir fi. 
A més, Google, l'etern competidor de Yahoo! controla el mercat dels anuncis als buscadors, tot i que Yahoo! ha entrat en una dinàmica en que no els importa lluitar com calgui per guanyar la guerra dels anuncis a Google. En la meva opinió, faci el que faci, no la guanyarà.
I a Yahoo! ja li queden poques alternatives per tirar endavant i no seguir perdent diners, i una de les més comentades és la possible compra de AOL per part de l'empresa, tot i que això, crec, només serviria per que tothom mirés cap a una altra banda mentre Yahoo! segueix perdent beneficis. 
De tota manera, i com ja vaig comentar, Steve Ballmer segueix interessat en Yahoo!, tot i que digui que no, i la compra de Yahoo! per part de Microsoft seria, en la meva opinió, la millor manera de salvar l'empresa d'un final com els de Terra o Altavista

No hay comentarios: