21 de noviembre de 2008

El futur de la tele de pagament

Què passarà amb la tele de pagament quan la TDT s'instali definitivament a les nostres cases? Crec que el futur de les teles de pagament no està gaire clar, ja que la TDT ens ofereix més coses: diversitat de canals, possibilitat de veure múltiples canals alhora, una millora en qualitat, etc. I a més, sense pagar. M'agradarà veure com reaccionen algunes cadenes com ara la Fox o la Paramount davant l'arribada definitiva de la TDT al nostre pais. En la meva opinió, la tele de pagament serà cada cop una cosa més deixada de banda, i si segueix funcionant serà fer les taquilles com ara futbol o pel·lícules. De tota manera, per que això sigui així, Canal Satélite Digital s'haurà de posar les piles si no vol que la competència, com ara Ono, amb molta més oferta, se'l menji.
Així doncs, crec que cadenes com la Fox acabaran firmant un contracte amb la TDT i deixaràn la televisió de pagament, com ja han fet algunes cadenes com ara FDF o Disney Channel.
Per aquest motiu, en la meva opinió, les teles de pagament s'han de posar les piles amb les taquilles, rebaixar els preus, fer millors ofertes, i captar nous socis, per que l'arribada de la TDT els fa perillar.

No hay comentarios: